Over

Met ruim 20 jaar ervaring in de gevelbouw, kan Creative Cladding terugkijken op een omvangrijk portfolio van aansprekende projecten. De ervaring is opgedaan in verschillende disciplines: verkoop, productontwikkeling, projectmanagement, marketing en conceptontwikkeling.

De ervaring strekt zich uit over een breed scala aan gevelproducten: ramen, deuren en kozijnen in hout, kunststof, staal en aluminium, gevelbekleding en achterconstructies. Door met Creative Cladding samen te werken, wordt de keten die gevelbouw heet, tot één geheel gesmeed.

Creative Cladding streeft ernaar om bij het ontwerpen van een gevel alle bouwdelen bij het proces te betrekken. Zo wordt een optimale afstemming bereikt, risico’s vermeden en het bouwproces geoptimaliseerd. Het eindresultaat is een hoge kwaliteit tegen de gunstigste prijs!

Op verzoek wordt een overzicht opgesteld met voor u relevante projecten. Natuurlijk is het mogelijk om die projecten samen met u te bezoeken. U doet dan nog meer inspiratie op en ziet wat er allemaal mogelijk is.

Of het stelt u in staat om uw grenzen te verleggen. Daarvoor mag u rekenen op Creative Cladding.